foto_hjm_drsh

Henk Jan Moné

Advocaat Henk Jan Moné heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van vastgoed, meer specifiek op de gebieden bouwrecht, huurrecht en projectontwikkeling. Het grootste deel van zijn ervaring heeft hij opgedaan bij de Rotterdamse vestiging van het internationale Engelse advocatenkantoor Simmons & Simmons. Tot zijn klanten behoren projectontwikkelaars, (semi-)overheden, maar ook bijvoorbeeld banken en multinationale ondernemingen.

Zijn werkervaring vulde hij aan met de Grotius specialisatieopleiding onroerend goed, de specialisatieopleidingen civielrechtelijk en publiekrechtelijk  bouwrecht van de Vereniging van Bouwrechtadvocaten en de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Diverse cursussen per jaar houden hem op de hoogte van relevante actualiteiten op het gebied van vastgoedrecht. Henk Jan is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, de Vereniging van Bouwrechtadvocaten en de Vereniging van Huurrechtadvocaten. Hij is vaste medewerker van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte.

Henk Jan Moné is van oorsprong een Groninger, met een no-nonsense aanpak. Betrouwbaar, eerlijk, bedachtzaam en degelijk, maar ook vindingrijk en creatief. Voeg daarbij zijn ervaring en deskundigheid en noem hem gerust een pragmatische vakidioot. Zijn cliënten zijn er blij mee.
FaLang translation system by Faboba